III. Tiyatro Şenliği'nin Coşkulu Vedası

27.12.2019

Ana Bilim Dalımız son sınıf öğrencileri tarafından Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK rehberliğinde 20.12.2019 tarihinde başlayan III. Tiyatro Şenliği 27.12.2019 Cuma günü oynanan üç kapanış oyunuyla sona erdi. Gazi Ortaokulunda oynanan "Hansel ve Gretel" oyunuyla başlayan şenlik, İMKB Ortaokulunda sahnelenen "Martının Dönüşü" oyunuylaa devam etti. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören oyunlarımız Ağdacı Kampüsü'ndeki oyunlarla devam etti. 27.12.2019 tarihinde oynanan "Yasaklar", "Komşu Köyün Delisi" ve "Dünyanın Bütün Çiçekleri" oyunlarına öğretim elemanı ve öğrencilerimiz de katıldı. Ekinlik boyunca ikisi çocuk oyunu olmak üzere beş oyun sahnelendi. Oyunların sonunda bütün öğrencilerimize "Teşekkür Belgesi" takdim edildi. Ayrıca sürecin başından sonuna kadar öğrencilerimize rehberlik eden, oyunların sahnelenmesini sağlayan hocamız Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK'e "Teşekkür Belgesi" ve çiçek takdim edildi.