Ders Programları ile İlgili Önemli Duyuru

Sevgili öğrencilerimiz,

Üniversitemizin tüm bölümlerinde (önlisans, lisans, lisansüstü) dersler yüz yüze eğitimle gerçekleştirilecektir. Sadece bölümlerinizce belirlenen bazı dersler uzaktan eğitimle verilecektir. Uzaktan eğitimle verilecek derslerinizi bölüm ya da birim web sitelerindeki ders programlarınızdan inceleyebilirsiniz. Ders programlarınızda eğer varsa uzaktan eğitimle verilecek dersler açıkça belirtilmiştir. ÜBYS ders kayıt ekranında ya da kayıtlandığınız tüm derslerin açıklamasında “Uzaktan” ibaresinin bulunması, bu dersin e-ders sistemine tanımlanması için seçilmiştir ve uzaktan verileceği anlamına gelmemektedir. Özetle, tüm öğrencilerimizin ders programlarını birim ya da bölüm web sitelerinden incelemeleri, ÜBYS’deki ders kayıtlarında geçen ‘uzaktan’ ibaresini dikkate almamaları gerekmektedir.

NOT: İstisnai olarak, uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programları ve üniversitemizdeki tüm bölümlerdeki ortak zorunlu dersler (Türk Dili-I-II, Yabancı Dil-I-II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I-II) uzaktan eğitimle verilmeye devam edecektir.