EPDADOK Kalite Gönüllüsü Öğrencilerle Buluşuyor

EPDAD Öğrenci komisyonu, yükseköğretimin en önemli paydaşı olan öğrencilerin, öğretmenlik eğitim programlarının kalite ve akreditasyonu süreçlerine katılımını sağlamak, kalite kültürünün yükseköğretim öğrencileri arasında oluşumu ve yayılmasına çalışmak, amacıyla bir webinar serisi düzenlemektedir. Fakültemizin akredite edilen programlarında öğrenim gören öğrencilerin katılımına açık olan webinar serisine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

"EPDADOK Kalİte Gönüllüsü Öğrencilerle Buluşuyor" webinar serisinin ilk iki oturumu 28 Mayıs 2021 20.00-21.10 saatleri arasında Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer ELMAS ve başkan yardımcısı Prof.  Dr. Sibel AKSU YILDIRIM'ın katılımlarıyla gerçekleştirilecektir.

Kayıt Formu:

Not: Webinar kaydınızı 27 Mayıs Perşembe günü saat 16:00'a kadar
yapabilirsiniz.
Not: Webinar bağlantı linki kayıt yaptırdığınız mail adresinize 28 Mayıs Cuma günü webinar öncesinde gönderilecektir.
Not: Webinar serimizin 4 oturumuna da katılım gösteren öğrencilere katılım belgesi verilecektir.
Not: Konuklarımıza yönelik sorularınızı 27 Mayıs Perşembe günü saat 21:00'e kadar epdadok@epdad.org.tr mail adresine gönderebilirsiniz.