NOT YÜKSELTME ve TEK DERS SINAVI DUYURUSU

Üniversitemizde 2019-2020 akademik yılı bahar döneminde gerçekleştirilecek olan Bütünleme Sınavı (not yükseltmek için girecek olanlar), Lisans Tek Ders Sınavlarına katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları epolat@bartin.edu.tr e-posta adresine gönderecekleri ekte yer alan dilekçeler ile gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda;
  1. 17-23 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bütünleme Sınavlarına “not yükseltmek” amacıyla girecek olan öğrencilerin başvuruları, 15-16 Haziran 2020 tarihleri arasında epolat@bartin.edu.tr e-posta adresine gönderecekleri dilekçe (Ek-1 FRM-0095 Not Yükseltme Amacıyla Bütünleme Sınavına Girme Talep Formu) ile gerçekleştirilecektir. Başvuru yapan öğrencilerin sınava atama işlemleri fakültemiz öğrenci işleri personeli tarafından yapılacaktır.
  2. 02 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Lisans Tek Ders Sınavı”na girecek olan öğrencilerin başvuruları, 29 Haziran –01 Temmuz 2020 tarihleri arasında epolat@bartin.edu.tr e-posta adresine gönderecekleri dilekçe (Ek-2 FRM-0106 Tek Ders Sınavı Başvuru Formu) ile gerçekleştirilecektir. “Lisans Tek Ders Sınavı” başvurusunu; sınava girme şartı taşıyan ve Fakültemiz web sayfasında ilan edilecek “Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listesi” nde yer alan öğrenciler yapacaktır. Listelerde yer almayan öğrencilerin başvurmaları halinde başvuruları incelenerek Tek Ders Sınavına girme şartını taşımayanlar kabul edilmeyecek olup, öğrencilere bilgi verilecektir. Başvuruları kabul edilen öğrencilerin sınava atama işlemleri Fakültemiz öğrenci işleri personeli tarafından yapılacaktır.