1. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Eğitimi

14.10.2020 tarihinde 1. sınıf öğrencilerimiz için "Çevrimiçi Oryantasyon Eğitimi" düzenlendi. Eğitime Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ömer KEMİKSİZ, 1. sınıflar danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Arzu ÇEVİK, Arş. Gör. Furkan Kadir TOPÇU ve 1. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Toplantıda üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz hakkında kısa tanıtım yapıldıktan sonra, uzaktan eğitim süreci, ÇAP/Yandal, Erasmus/Farabi konularında konuşuldu. Öğrencilerimizin soruları sonrasında toplantı sona erdi.
Öğrencilerimize başarılar dileriz.
  • "Kese Dergisi" Tanıtım Standı Açıldı

• 1. Sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Eğitimi

• Öğrencimiz Şeyda BAŞA 2021 KPSS Türkçe Öğretmenliği Alan Sıralamasında 1. Oldu