1. Sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Eğitimi

Yayın Tarihi: 25.09.2019

25.09.2019 Çarşamba günü 1. sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi. Programa ana bilim dalı başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Ömer KEMİKSİZ ve Arş. Gör. Furkan Kadir TOPÇU katıldı. Programda; üniversite, kampüs ve fakülte hakkında bilgiler verildi. Yemekhane hizmetleri, Çap/Yandal, genel ağ (web) sayfası, bölümümüz öğretim elemanlarıyla iletişim konuları hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra UZEM bölüm koordinatörü Arş. Gör. Furkan Kadir TOPÇU tarafından UZEM derslerinin işleyişi, sistemin kullanımı hakkında bilgi verildi. Öğrencilerin sorularının ardından program sona erdi.