Ana Bilim Dalımızda Kıyasıya Mücadele

20.12.2019

Aylık etkinliklerimiz kapsamında Aralık ayı etkinliğimiz olan "Sınıflar Arası Bilgi Yarışması" bugün saat 15.00'te ED-Z-10 dersliğinde yapıldı. Yarışmaya bütün sınıflarımızdan kendi sınıfları adına birer grup katıldı. Yarışmacılara 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltildi. Mücadele en üst seviyede yaşandığı yarışmada seyirciler desteklerini bir an olsun esirgemedi. Yarışmanın birincisi 4. sınıflar olurken onları sırasıyla 1. sınıflar, 2. sınıflar ve 3. sınıflar takip etti. Yarışmanın sonunda yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize "Katılım Belgesi" takdim edildi. Ayrıca yarışmanın birincisine hediyelerini takdim eden dekan yardımcımız Doç. Dr. Fatma ÜNAL, katılan bütün öğrenclierimize ve öğretim elemanlarımıza teşekkür etti.

• Ana Bilim Dalımız “Söyleşi ve Drama Atölyesi” Etkinliği Gerçekleştirildi

• Uzun Metraj ‘Arrival’ Film İzleme Etkinliği

• Öğrencilerimizden Geçmişe Yolculuğun Sergisi

• Bölümümüzde Sınıf Temsilcisi Seçimi

• 1. Sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Eğitimi

• Öğrencimiz "üniversite birincisi" oldu.