Bölüm Başkanımızın Doçentlik Yemeğinde Bir Araya Geldik

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü  ve Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD  başkanı Sn. Doç. Dr. Harun ER’in doçentlik unvanını almasından dolayı bölüm öğretim elemanlarımızla birlikte akşam yemeğinde buluşuldu. Doç. Dr. Harun ER’in tebrikleri kabul ettiği yemekte bölüm ve ana bilim dallarının genel işleyişi ilgili konular da görüşüldü. Yemek sonrasında Eğitim Fakültesi dekan yardımcımız ve Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD öğretim üyesi Sn. Doç. Dr. Fatma ÜNAL ve Türkçe Eğitimi ABD başkanı Sn. Doç. Dr. Sedat Balyemez tarafından bölüm başkanımız Sn. Doç. Dr. Harun ER’e hediye takdiminde bulunuldu. Bizler de Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü olarak kendilerine başarılarının devamını diliyoruz.