Bölüm Öğretim Elemanlarımızdan Tebrik Ziyaretleri

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğretim elemanlarının katılımlarıyla fakültemizde doktorasını bitiren, doçentlik unvanını alan ve göreve yeni başlayan öğretim elemanlarına yönelik tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi. Ziyaretler kapsamında doktorasını tamamlayan Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı araştırma görevlisi Sn. Arş. Gör. Dr. Bekir GÜLER ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı araştırma görevlisi Arş. Gör. Dr. Yasemin BÜYÜKŞAHİN; doçentlik unvanını alan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Sn. Doç. Dr.  Ramazan YILMAZ başarılarından ötürü tebrik edildi ve kendilerine çiçek takdiminde bulunuldu. Ayrıca, fakültemizde görevine yeni başlayan Eğitim Bilimleri Bölümü öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ ‘ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak çiçek takdimi yapıldı. Bizler de Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi  Bölümü olarak unvan alan ve göreve yeni başlayan tüm öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • Bölümümüz Öğretim Üyeleri Kutlama Yemeğinde Bir Araya Geldi

• Geleneksel Tiyatro Şenliği Coşkuyla Yapıldı

• Okuma Tiyatrosu

• Karagöz ile Hacivat

• Öğrendiklerimi Pekiştiriyorum

• Öğretim Üyemiz Sedat BALYEMEZ Profesör Ünvanı Aldı

• Mezunlar Anlatıyor-Türkçe Öğretmeni Ozan Altaş

• Öğrenci Temsilcileriyle Bölüm Toplantısı Yapıldı.

• Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi

• Dergimizin Ekipleri Arasında Toplantı