BÖLÜMÜMÜZ YENİ ÖĞRETİM ELEMANLARINA ORYANTASYON PROGRAMI

8.1.2021

Bölümümüz ana bilim dallarında 30.12.2020 tarihinde göreve başlayan araştırma görevlilerimiz için oryantasyon programı düzenlendi. Programda fakültemiz ve fakültemizin birimleri, kampüsümüzde bulunan yemekhane, kütüphane ve diğer birimler tanıtıldı. Programa, Bölüm Başkanımız ve Türkçe Eğitimi ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer KEMİKSİZ, Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Davut GÜREL, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ÜNAL, Doç. Dr. Harun ER ve Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ katıldı. Türkçe Eğitimi ABD'de göreve başlayan Arş. Gör. Ebubekir EROĞLU ve Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD'de göreve başlayan Arş. Gör. Şemsettin AKDENİZ'e 'Hoş geldiniz' diyerek görevlerinde başarılar  diliyoruz.
  • Bölümümüz Öğretim Üyeleri Kutlama Yemeğinde Bir Araya Geldi

• Geleneksel Tiyatro Şenliği Coşkuyla Yapıldı

• Okuma Tiyatrosu

• Karagöz ile Hacivat

• Öğrendiklerimi Pekiştiriyorum

• Öğretim Üyemiz Sedat BALYEMEZ Profesör Ünvanı Aldı

• Mezunlar Anlatıyor-Türkçe Öğretmeni Ozan Altaş

• Öğrenci Temsilcileriyle Bölüm Toplantısı Yapıldı.

• Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi

• Dergimizin Ekipleri Arasında Toplantı