Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün Lise Öğrencilerine Tanıtımı Yapıldı

09.05.2019

Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından üniversiteye geçiş sınavları öncesinde lise öğrencilerinin başta üniversitemiz, fakültemiz ve Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Ana Bilim Dallarına yönelik farkındalıklarını artırmak amacıyla 06-08.05.2019 tarihleri arasında tanıtım toplantıları düzenlendi. Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü başkanı Sayın Doç. Dr. Harun ER ve Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı başkanı Sayın Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ tarafından geçekleştirilen tanıtım toplantıları Bartın il merkezinde bulunan Köksal Toptan Lisesi, Bartın Lisesi, Davut Fırıncıoğlu Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. Tanıtımlar kapsamında ilk olarak üniversitemiz ve fakültemiz tanıtım filmleri izletildi. Daha sonra ise Türkçe ve Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalının amaçları, hedefleri, olanakları vb. konular hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin ilgi ve katılımlarının yüksek olduğu toplantılardan sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.