"Kariyer Günleri: Öğretmenlik Serüveni" Söyleşisi Gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün düzenlediği "Kariyer Günleri" etkinlikleri kapsamında 08.11.2022 saat 20.00’de bir söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Fatıma Betül DEMİR’in yaptığı “Öğretmenlik Serüveni” konulu söyleşide Sosyal Bilgiler Öğretmeni Salim ÖZDEMİR konuşmacı olarak katıldı. Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen söyleşiye öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Değerli bilgi ve düşüncelerini bizlerle paylaşan kıymetli hocamıza, bütün öğretim elemanı ve öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.