Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı Kalite Belgesi Aldı

AKREDİTASYON SÜRECİ TAMAMLANDI
"Türkçe Öğretmenliği" lisans programına kaydolan öğrencilere öğretmenlik motivasyonu kazandırdığımızı, öğrencilerimizi öğretmenliğe hazırladığımızı ve program derslerini standartlara uygun olarak yürüttüğümüzü kanıtlamak üzere "Eğitim Fakülteleri Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği"ne "dış değerlendirme" başvurusu yapmıştık. EPDAD tarafından görevlendirilen değerlendirme ekibinin raporu sonucunda Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği programı, akredite edildi. Lisans programlarının akreditesi, bir çeşit "kalite belgesi" niteliğindedir.

Ülkemizdeki 93 eğitim fakültesi içinde sadece 4 fakültede "Türkçe Öğretmenliği" programı akredite edilme başarısı göstermiştir. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun ve Dekanımız Prof. Dr. Çetin Semerci olmak üzere süreçte emeği geçen akademik ve idari personelimize teşekkür ederiz.

Akredite edilen diğer programları görmek için tıklayınız:

• Bölümümüz Öğretim Üyeleri Kutlama Yemeğinde Bir Araya Geldi

• Geleneksel Tiyatro Şenliği Coşkuyla Yapıldı

• Okuma Tiyatrosu

• Karagöz ile Hacivat

• Öğrendiklerimi Pekiştiriyorum

• Öğretim Üyemiz Sedat BALYEMEZ Profesör Ünvanı Aldı

• Mezunlar Anlatıyor-Türkçe Öğretmeni Ozan Altaş

• Öğrenci Temsilcileriyle Bölüm Toplantısı Yapıldı.

• Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Sedat BALYEMEZ Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Asli Üyeliğine Seçildi

• Dergimizin Ekipleri Arasında Toplantı