Geleneksel Tiyatro Şenliği Coşkuyla Yapıldı

Bölümümüz Türkçe Eğitimi ABD tarafından düzenlenen Geleneksel Tiyatro Şenliği gerçekleştirildi. Türkçe Eğitimi ABD öğrencileri tarafından hazırlanan 3 oyun izleyiciyle buluştu. "Velin Gelsin", "İnsanlığın Lüzumu Yok" ve "Sınavsız Hava Sahası" oyunları izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Bölüm öğretim elemanlarımız, öğrencilerimizle birlikte ortaokul öğrencileri de oyunları takip etti. Oyunların sonunda bölüm başkanımız Doç. Dr. Serpil ÖZDEMİR tarafından oyunların sahnelenemesinde büyük emeği bulunan bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Arzu ÇEVİK'e çiçek takdim edildi. Bu süreçte öğrencilerimize her türlü desteği veren bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Arzu ÇEVİK'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.